Thomas Meunier geeft mening over Club Brugge:

Thomas Meunier geeft mening over Club Brugge:
Maandag 19 september 2016 - 09:09   I  

Thomas Meunier speelt nu bij Paris Saint-Germain, maar hij volgt zijn ex-club nog altijd op de voet. De nederlaag van Club Brugge in de Champions League tegen Leicester City kwam ook bij de rechtsachter aan.

“De wedstrijd tegen Leicester heeft mij verrast”, zegt Meunier aan de RTBF. “Er werden veel fouten gemaakt. Het leek alsof de spelers een gebrek aan vertrouwen hadden. Het was een beetje triest om te zien. Maar Preud’homme kennende, zal hij wel een plan vinden om de zaken om te draaien. Na het behalen van de titel is het logisch dat het een beetje minder is.”

Meunier is ook erg actief op de sociale media. “Wat ik erg leuk vind aan Twitter is de openheid en de beschikbaarheid. Alle fans willen met jou in contact komen en je vragen stellen. Op Facebook is dat anders, daar worden privéberichten gefilterd. Het is wel te gemakkelijk geworden om kritiek te geven, al dan niet terecht. Iedereen zit immers op Twitter. Anderzijds is dat een deel van het spel en iedereen heeft het recht im zijn mening te geven.”

TAGS  I  Club Brugge  I   Nieuws  I   Thomas Meunier

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022

vrijdag 2 december 2022