Peter Vandenbempt over verderzetting Jupiler Pro League: "Zo denk ik erover"

Peter Vandenbempt over verderzetting Jupiler Pro League:
Dinsdag 24 maart 2020 - 13:30   I   door Redactie

Door de huidige coronacrisis is het nog niet duidelijk wanneer en of de Belgische competitie dit seizoen nog zal worden hervat. Commentator Peter Vandenbempt hoopt op het beste, maar houdt rekening met verschillende scenario's.

"Is voetballen zonder publiek beter dan helemaal geen voetbal? Als je me dat een week geleden had gevraagd, dan had ik gezegd: Neen, niet voetballen zonder publiek, want dat gaat voorbij aan alles wat voetbal moet zijn: ambiance en sfeer", aldus Vandenbempt bij Sporza.

Ondertussen is de commentator echter een andere mening toegedaan. "Na één week in 'voetbal-quarantaine' denk ik er al helemaal anders over. Ik zou een gat in de lucht springen als ik over een maand of later naar een leeg stadion mag gaan en verslag mag uitbrengen van een voetbalwedstrijd."

"Het mag zelfs vanuit een cel op de VRT zijn"

"Het mag zelfs vanuit een cel op de VRT zijn. En we zijn nog maar één week ver. Als je me na twee weken die vraag stelt, zal ik nog luider 'ja' zeggen", besluit Vandenbempt.

Poll: Vind jij dat de competitie moet worden verdergezet met matchen achter gesloten deuren?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024