'Carlos Tevez (35) versiert spectaculaire transfer naar deze Europese topclub'

'Carlos Tevez (35) versiert spectaculaire transfer naar deze Europese topclub'
Vrijdag 24 januari 2020 - 10:00   I   door Redactie

Carlos Tevez (35) is al even op zijn retour, maar dat neemt niet weg dat de Argentijnse aanvaller plots voor een spectaculaire toptransfer staat. Tevez zou op weg zijn naar zijn gewezen werkgever Manchester United.

Het klinkt ongelofelijk, maar volgens Tuttosport moet Tevez op zijn oude dag de redder van Manchester United worden. De Engelse recordkampioen zou al contact hebben opgenomen met de zaakwaarnemer van Tevez, die op 5 februari 36 kaarsjes uitblaast. Een transfer zou slechts een kwestie van tijd zijn.

Bij The Red Devils zien ze in Tevez iemand die de blessure van Marcus Rashford kan opvangen én de jonge ploeg op sleeptouw kan nemen. Opvallend is wel dat de carrière van Tevez al enkele jaren in vrije val is. Zowel in China bij Shanghai Shenhua als bij Boca Juniors in Argentinië werd duidelijk dat hij niet meer de Tevez is die hij ooit is geweest. De interesse van Manchester United is dan ook érg opmerkelijk.

Manchester City

Tevez speelde in het verleden al op Old Trafford. Tussen 2007 en 2009 maakte hij er furore aan de zijde van onder meer Cristiano Ronaldo en Wayne Rooney. Daarna maakte Tevez zich minder populair bij de United-aanhang door voor een overstap naar stadsgenoot Manchester City te kiezen.

Poll: Denk jij dat Tevez nog iets kan betekenen voor Manchester United?

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024