'Club Brugge en Anderlecht krijgen belangrijk transfernieuws over Vertonghen'

'Club Brugge en Anderlecht krijgen belangrijk transfernieuws over Vertonghen'
Donderdag 28 november 2019 - 10:00   I   door Redactie

Jan Vertonghen (32) zit in zijn laatste contractjaar bij Tottenham Hotspur. De verwachting is dat de Rode Duivel na afloop van het huidige seizoen andere oorden zal opzoeken.

De voorbije weken en maanden werd Vertonghen al aan een eventuele overstap naar Club Brugge of Anderlecht gelinkt. De kans is echter klein dat Vertonghen komende zomer terugkeert naar België.

Sky Sports meldt dat Vertonghen nu toch nog gaat onderhandelen met Tottenham over een nieuwe deal. Door de komst van José Mourinho - en vooral het vertrek van Mauricio Pochettino - zou de situatie van Vertonghen er momenteel heel wat anders uitzien.

Niét naar België

Een terugkeer naar België lijkt voorlopig niet aan de orde. Als Vertonghen beslist om Tottenham te verlaten, kiest hij wellicht voor een avontuur in een andere grote competitie. Internazionale en Bayer Leverkusen volgen de ontwikkelingen rond de Rode Duivel alvast op de voet.

Poll: Wat moet Vertonghen volgens jou doen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  Tottenham  I  Internazionale  I  Bayer Leverkusen  I  sport  I  voetbal

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023