Concurrent van Teodorczyk: "Barcelona of Real Madrid is geen stap hogerop"

Concurrent van Teodorczyk:
Woensdag 25 januari 2017 - 14:20   I   door Redactie

Robert Lewandowski heeft de afgelopen seizoenen al meermaals gelinkt geweest aan een absolute toptransfer naar Barcelona of Real Madrid. Alleen zegt de spits dat helemaal niks.

Lewandowksi, concurrent van Lukasz Teodorczyk (Anderlecht) bij de Poolse nationale ploeg, voelt zich prima bij Bayern München. “Bayern München is een van de beste teams ter wereld en staat op gelijke hoogte met Real Madrid en Barcelona”, vertelt hij in gesprek met BILD. "Een transfer zou dus wat mij betreft geen stap omhoog zijn, wij kunnen ook alle prijzen winnen. Daarnaast voel ik me op mijn gemak in München.”

Lewandowski vindt overigens niet dat de selectie van Bayern aan de krappe kant is, zoals Arjen Robben eerder zei. “Het is niet alsof we maar veertien spelers hebben. Ik denk dat de omvang van de selectie perfect is, het is een van onze sterke punten in de strijd om de titel. Het aantal spelers is precies goed en het zorgt ervoor dat iedereen gemotiveerd blijft, aangezien iedereen een kans ziet om de eerste elf te halen.”

TAGS  I  Robert Lewandowski

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024