'Transfervrije Mario Balotelli neemt beslissing over transfer naar België'

'Transfervrije Mario Balotelli neemt beslissing over transfer naar België'
Woensdag 10 juli 2019 - 07:01   I   door Redactie

Mag de Jupiler Pro League na Vincent Kompany en Samir Nasri binnenkort nog een grote naam verwelkomen? Het is goed mogelijk. Zo zou de transfervrije Mario Balotelli een optie kunnen zijn voor onze Belgische topclubs.

Balotelli was tijdens het voorbije seizoen actief bij Olympique Marseille, maar daar liep zijn contract aan het einde van vorige maand af. Een nieuwe overeenkomst zat er niet in en dus moet Super Mario op zoek naar een nieuwe werkgever.

De excentrieke Italiaan is ondertussen 28 jaar oud en haalde nooit het maximum uit zijn carrière. Toch zou hij een serieuze aanwinst zijn voor een Belgische topclub.

Hoewel Balotelli een dure vogel is, zou hij straks zomaar bij een club als Anderlecht of Club Brugge kunnen belanden. Wie durft een gokje te wagen?

Update 10/7 - 07:01

Balotelli zelf kijkt nog even de kat uit de boom, maar hoopt op een nieuw avontuur in Italië. Hij wil zich graag tonen bij een ambitieuze club in de Serie A. Of hij daar snel de kans toe krijgt, moet in de komende weken blijken. Een overstap naar België lijkt echter niet aan de orde voor de excentrieke spits.

Poll: Zou jij Balotelli graag in de Belgische competitie zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Olympique Marseille

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024