Transfermarkt: Club Brugge wil bij Genk shoppen, Vanaken op weg naar Ajax

Transfermarkt: Club Brugge wil bij Genk shoppen, Vanaken op weg naar Ajax
Vrijdag 17 mei 2019 - 21:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Antoine Griezmann zou zijn jawoord aan Manchester City, en niet aan Barcelona, gegeven hebben. City wil de gevraagde 120 miljoen euro ophoesten voor de Fransman.

*Manuel Benson staat op het verlanglijstje van Club Brugge. De Genk-speler maakte dit seizoen op uitleenbasis het mooie weer bij Moeskroen.

*Manchester City wil Vincent Kompany een contractverlenging van één jaar aanbieden. De bal ligt nu in het kamp van de verdediger.

*Robert Lewandowski zou van plan zijn om Bayern München in te ruilen voor Manchester United.

*Philippe Clement gaat dinsdag rond de tafel zitten met KRC Genk om te praten over een nieuw contract.

*Laurent Depoitre is nadrukkelijk in beeld bij Club Brugge. Hij zou er Wesley Moraes moeten opvolgen.

*KRC Genk dreigt zes absolute smaakmakers kwijt te spelen. Trossard, Samatta, Berge, Malinovskyi, Maehle en Dewaest dromen van een transfer.

*Ajax is geïnteresseerd in Hans Vanaken. De Nederlandse kampioen zou de spelmaker van Club Brugge willen binnenhalen. Donderdag stuurde Ajax nog een scout naar Luik om Vanaken te bekijken. Ook PSV volgt Vanaken.

*KRC Genk gaat heel binnenkort al meteen twee grote transfers realiseren. De club werkt aan de komst van twee spelers die voor een grote meerwaarde kunnen zorgen.

*Guillermo Ochoa heeft aangekondigd dat de tijd rijp is om Standard te verlaten. De Mexicaan is einde contract.

*Mbaye Leye houdt het op zijn 36ste voor bekeken als profvoetballer. Dat maakte de spits van Moeskroen bekend via de sociale media.

Poll: Van welke ploeg verwacht jij deze zomer de grootste transfers?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024