Transfermarkt: Vanaken weg bij Club Brugge, toptransfer voor Anderlecht?

Transfermarkt: Vanaken weg bij Club Brugge, toptransfer voor Anderlecht?
Vrijdag 10 mei 2019 - 23:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Juventus en Internazionale zijn voorlopig niet van plan om Romelu Lukaku in huis te halen.

*Antoine Griezmann is op weg naar Barcelona. De Fransman zou al een akkoord hebben met Barça en voor 120 miljoen euro de overstap maken.

*Bij Anderlecht bestaat er intern verdeeldheid over de inkomende transfer van Dieumerci Mbokani. Het staat dus nog niet vast dat die straks terugkeert naar paars-wit.

*Borussia Dortmund zou bereid zijn om 15 miljoen euro op te hoesten voor Hans Vanaken. Of dat voldoende is voor Club Brugge, moet nog blijken.

*Barcelona wil komende zomer grote kuis houden in de kleedkamer. Maar liefst 10 A-kernspelers staan onder vertrekken. Je verneemt in dit artikel over wie het precies gaat.

*Kevin De Bruyne is niet van plan om Manchester City deze zomer te verlaten. Er was interesse van Barcelona en Real Madrid, maar daar gaat de Belg niet op in.

*KRC Genk lijkt naast Paul Onuachu te grijpen. FC Midtjylland wil meer dan 5 miljoen euro voor de spits en dat is voor Genk te veel van het goede.

*Anderlecht maakt achter de schermen werk van de komst van Michel Vlap. De Nederlander van Heerenveen gaat in play-off 1 nog een match van paars-wit bijwonen en staat open voor onderhandelingen. Hij kost wel 8 miljoen euro.

*Barcelona zou van plan zijn om Ernesto Valverde na afloop van dit seizoen aan de deur te zetten.

*Ivan Leko laat niet in zijn kaarten kijken. Hij heeft laten weten dat er na het seizoen wordt gecommuniceerd over zijn toekomst, al dan niet bij Club Brugge.

Poll: Moet Anderlecht 8 miljoen euro neertellen voor Vlap?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024