Transfermarkt: slecht nieuws voor Hazard, Victor Vazquez terug naar Club Brugge?

Transfermarkt: slecht nieuws voor Hazard, Victor Vazquez terug naar Club Brugge?
Woensdag 08 mei 2019 - 19:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Antwerp overweegt om Ritchie De Laet binnen te halen. Hij is eind juni een vrije speler.

*Anderlecht gaat geen actie ondernemen om Yannick Bolasie definitief aan zich te binden. De Congolees van Everton is te duur.

*Door de transferban van Chelsea springt de transfer van Eden Hazard naar Real Madrid mogelijk toch nog af. Chelsea wil zijn vedette immers niet laten gaan.

*KRC Genk is van plan om Marcus Ingvartsen als pasmunt te gebruiken om de komst van Paul Onuachu af te ronden.

*Barcelona is van plan om serieus in te grijpen na de blamage tegen Liverpool. Luis Suarez, Philippe Coutinho, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Arturo Vidal en Ivan Rakitic zouden allen verkocht worden.

*Victor Vazquez sluit niet uit dat hij terugkeert naar Club Brugge. De 32-jarige Spanjaard heeft in een interview openlijk gesolliciteerd bij blauw-zwart.

*Jean Butez verhuist zo goed als zeker naar Standard. De doelman van Moeskroen kan in Luik voor vier jaar tekenen. Een verhuis naar Club Brugge lijkt niet aan de orde.

*Lionel Messi heeft na afloop van de blamage tegen Liverpool aan het bestuur van Barcelona gevraagd om met de grove borstel door de selectie te gaan. Messi wil dat Barça volgend seizoen sterker voor de dag kan komen.

*Hein Vanhaezebrouck heeft met AA Gent gesproken over een terugkeer. De West-Vlaamse trainer die Gent enkele jaren geleden kampioen maakte is bereid om komende zomer over te nemen. Jess Thorup staat dan ook al met één been op straat.

Poll: Denk jij dat Victor Vazquez nog opnieuw in België zal spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024