Verlaat boegbeeld Killian Overmeire Sporting Lokeren per direct?

Verlaat boegbeeld Killian Overmeire Sporting Lokeren per direct?
Maandag 04 maart 2019 - 16:00   I   door Redactie

Sporting Lokeren weet sinds zondagavond met zekerheid dat het dit seizoen op de laatste plaats in het klassement zal afsluiten. Behoudens ontwikkelingen en onthullingen in de zaak Propere Handen speelt Lokeren vanaf volgend seizoen in 1B. Met of zonder kapitein en boegbeeld Killian Overmeire?

De 33-jarige Overmeire was dit seizoen één van de weinige spelers bij Lokeren die een constant haalde. Hij heeft de voorbije weken en maanden bewezen dat hij goed genoeg is om in de Jupiler Pro League te voetballen.

Een transfer naar een andere Belgische club is niet uitgesloten, maar voor Overmeire - die al zijn hele carrière uitkomt voor Lokeren - zal het niet makkelijk zijn om Daknam te verlaten.

"Een goed plan, toekomstgericht"

Zelf denkt Overmeire nog niet aan een vertrek. Hij wil gerust blijven, maar verwacht wel dat Lokeren actie onderneemt. "Er moet nu inderdaad een sterk signaal van de club komen", aldus Overmeire in Het Laatste Nieuws.

"De club moet met een ambitieus project komen en aangeven waar ze naartoe wil. We horen ook van alles over mogelijke overnemers, maar alles is zo vaag, zo weinig concreet. Ik wil meewerken aan een nieuw project bij Lokeren, maar dan moet men met een goed plan komen, toekomstgericht."

Poll: Denk jij dat Overmeire volgend seizoen nog bij Lokeren zal spelen?

TAGS  I  Lokeren

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024