Wat een vernedering! KV Mechelen lijdt ongelofelijke nederlaag op cruciaal moment

Zaterdag 23 februari 2019 - 22:18   I   door Redactie

KV Mechelen heeft wel een erg pijnlijke thuisnederlaag geleden. Malinwa verloor in eigen huis met liefst 0-5 van Union.

KV Mechelen kreeg na het gelijkspel van Beerschot Wilrijk - eerder op de avond tegen Roeselare (1-1) - nochtans een unieke kans om een enorme stap te zetten naar de periodetitel en het daarbijhorende promotieticket.

Het mocht echter niet zijn, want aan de rust was het al 0-3 voor Union. Tau had die goals al in minuut 5 en minuut 8 gescoord. Na de rust bleef Union scherp tegenprikken en dat zorgde nog voor drie doelpunten: Ferber (2x) en Selemanie maakten er 0-5 van.

KV Mechelen zal op de laatste speeldag zelf moeten winnen bij Lommel én moeten hopen op puntenverlies van Beerschot tegen OH Leuven. In het andere geval komt er een promotiefinale tussen beide clubs, want dan pakt Beerschot Wilrijk de periodetitel.

Poll: Wie promoveert?