Renato Neto verhuist mogelijk gratis naar andere JPL-club

Renato Neto verhuist mogelijk gratis naar andere JPL-club
Vrijdag 01 februari 2019 - 19:37   I   door Redactie

Het is al een eeuwigheid geleden dat Renato Neto nog eens aan een wedstrijd begon voor AA Gent. Dit seizoen mocht de Braziliaanse middenvelder enkel tijdens het competitieduel tegen Charleroi, eind oktober, kort invallen. Het is dan ook duidelijk: Neto past niet meer in de plannen van Gent.

De Buffalo's hebben geen plaats meer voor Neto, die lang uit de roulatie was met een vervelende knieblessure. De concurrentie op zijn positie is te groot en daarom zoekt AA Gent naar een oplossing.

Neto is na dit seizoen einde contract in de Ghelamco Arena, maar mag nog tijdens deze transferperiode weg. Het is goed mogelijk dat de 27-jarige middenvelder naar een andere Belgische eersteklasser verhuist. Neto kwam in het verleden ook al uit voor Cercle Brugge.

Update 1/2 - 18:31

De transfermarkt heeft ondertussen zijn deuren gesloten, maar voor Renato Neto is er nog geen oplossing gevonden. Hij is overbodig bij AA Gent en mag weg, maar De Buffalo's slaagden er niet in om de Braziliaanse middenvelder voor het begin van februari bij een andere club onder te brengen.

Er is nog een laatste optie voor Neto: zijn samenwerking met Gent - in onderling - stopzetten. Dan is de speler vrij om te gaan en staan waar hij wil en is een overstap naar een andere Belgische club gewoon mogelijk. Na dit seizoen is Neto sowieso einde contract.

Poll: Gaat Neto nog boven water komen in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  AA Gent  I  Cercle Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024