'Na Witsel trekt wellicht nog een Rode Duivel naar China'

'Na Witsel trekt wellicht nog een Rode Duivel naar China'
Dinsdag 10 januari 2017 - 06:09   I   door Fabian Morren

De kans is zeker niet onbestaande dat er in navolging van Axel Witsel nog een Rode Duivel naar China vertrekt. Verschillende Duivels hebben een aanbod uit China gehad.

Volgens Het Nieuwsblad kregen de meesten nog een beter jaarloon dan Witsel aangeboden. De middenvelder gaat 18 miljoen euro per jaar verdienen bij zijn nieuwe club. Minstens vijf Rode Duivels hebben zo'n aanbod gekregen. De meesten twijfelen. Ze willen ook privé hun geluk niet op het spel zetten voor een avontuur.

Het grote geld lonkt echter en velen beseffen dat ze die kans maar één keer in hun leven krijgen. Het Nieuwsblad concludeert daaruit dat het best wel eens zou kunnen dat er nog een Rode Duivel de overstap naar China maakt.

“Het is sowieso een heel moeilijke keuze”, zegt Mousa Dembélé. “Voor jonge spelers die nog moeten groeien, is het niet zo verstandig naar ginder te gaan. Voor oudere spelers ligt het misschien anders. Maar eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee over het niveau van voetbal. Het is moeilijk te zeggen.”

TAGS  I  Axel Witsel  I   Rode Duivels

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022