Transfermarkt: Rode Duivel vindt nieuwe club, Bruggeling is gegeerd

Transfermarkt: Rode Duivel vindt nieuwe club, Bruggeling is gegeerd
Donderdag 25 oktober 2018 - 16:15   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Woensdagavond stuurden alvast Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, Bayern München, Chelsea, Borussia Dortmund en Tottenham een scout naar de wedstrijd van Club Brugge. Kwamen ze een kijkje nemen naar sterkhouder Hans Vanaken?

*Bij Manchester City hopen ze snel Alex Sandro binnen te halen. De Citizens zijn op zoek naar een linksback en de Juventus-verdediger zou perfect in dat plaatje passen. Alex Sandro zo zo’n 60miljoen euro moeten kosten.

*Juventus zelf denkt alvast aan een vervanger voor Alex Sandro. Zij hebben hun oog laten vallen op Marcelo van Real Madrid

*Ivan Obradovic lijkt dan toch nog weg te geraken bij Anderlecht. Partizan Belgrado zou de verdediger gratis willen overnemen.

*Dylan Bronn zit bij AA Gent in de B-kern. Als daar tegen januari geen verandering in komt, stapt de verdediger misschien wel over naar een andere Belgische topclub.

*Thierry Henry is onder de indruk van Club Brugge-speler Hans Vanaken. “Hij is een topper”, aldus Henry na het Champions Leagueduel tussen beide teams. Wil de ex-bondscoach van de Rode Duivels Vanaken naar Monaco halen?

*Nabil Dirar speelt vanaf januari mogelijk opnieuw in België. De flankspeler zit op een zijspoor bij Fenerbahçe en sluit niet uit dat hij terugkeert naar onze vaderlandse competitie. Club Brugge en Anderlecht zijn mogelijke opties voor Dirar.

*Manchester United lijkt stilaan vrede te nemen met een vertrek van Paul Pogba. Volgens The Daily Mail speurt de Engelse recordkampioen de markt af op zoek naar alternatieven voor de Franse wereldkampioen.

*Wolverhampton heeft zijn oog laten vallen op Divock Origi. De spits is overbodig bij Liverpool. In januari trekt hij mogelijk naar The Wolves, al toont ook Everton belangstelling.

Poll: Moet Origi weg bij Liverpool?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024