Transfermarkt: Nieuwe Kaka voor Milan, United en Real bereiden zaakjes voor

Transfermarkt: Nieuwe Kaka voor Milan, United en Real bereiden zaakjes voor
Woensdag 17 oktober 2018 - 21:50   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Lucas Paqueta verhuist officieel naar AC Milan. De Italianen betalen 35 miljoen voor de jonge Braziliaan aan Flamengo. Paqueta wordt in eigenland vergeleken met Ricardo Kaka, een voormalig publiekslieveling van AC Milan. 

*Paul Pogba en Toni Kroos wisselen mogelijk van club. Kroos heeft aangegeven zelf te willen vertrekken en Manchester United zou hem heel graag binnenhalen. Omdat ook Pogba heeft aangegeven te willen vertrekken, lijkt een ruildeal volgens verschillende media een mogelijke oplossing. 

*Roberto Firminho lijkt op weg naar Barcelona. De Catalaanse club zoekt een vervanger voor Luis Suarez en zou daarbij zijn oog hebben laten vallen op de aanvaller van Liverpool.

*Mohamed Salah dreigt Liverpool te verlaten. De aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Real Madrid of Barcelona. Salah zou 160 miljoen euro moeten kosten.

*Zinho Vanheusden weet nog niet met zekerheid of hij in januari bij Standard blijft. Als hij niet vaak aan spelen toekomt, overweegt de huurling van Internazionale over te stappen naar een andere club.

*Cristiano Ronaldo hoopt dat Juventus Ivan Rakitic weghaalt bij FC Barcelona. Volgens Ronaldo is de Kroaat de ontbrekende schakel in het elftal van de Italiaanse landskampioen.

*FC Barcelona denkt niet alleen aan Romelu Lukaku, maar ook aan Toby Alderweireld. De Catalaanse grootmacht hoopt beide spelers in te lijven. Ook Real Madrid zou overigens aan Lukaku denken.

*Neymar zou dan weer zijn zinnen gezet hebben op een terugkeer naar Barcelona. De Braziliaan wil weg bij PSG.

*AA Gent wilde eigenlijk niet Jess Thorup, maar wel Charleroi-Trainer Felice Mazzu in huis halen. Eén probleem: Charleroi wilde zijn coach niet laten gaan.

*Zien we Thomas Vermaelen binnenkort in de Belgische competitie spelen? Het is niet uitgesloten. De Rode Duivel is 33 en mag weg bij Barcelona. Kan Anderlecht of Club Brugge Vermaelen overtuigen?

Poll: Moet Vermaelen terugkeren naar België?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024