“Deze 3 spelers van Oranje zouden een meerwaarde zijn voor de Rode Duivels”

“Deze 3 spelers van Oranje zouden een meerwaarde zijn voor de Rode Duivels”
Maandag 15 oktober 2018 - 14:41   I  

Dinsdagavond nemen de Rode Duivels het in ‘De Derby der Lage Landen’ op tegen Nederland. Het gaat om een vriendschappelijke wedstrijd, maar toch willen beide landen maar wat graag aan het langste eind trekken.

Het is nu al uitkijken naar de clash, ook omdat Nederland stilaan uit een dal aan het kruipen is. Afgelopen weekend won Oranje nog met 3-0 van Duitsland. Het wordt hoe dan ook opletten voor sommige spelers.

Volgens Jordy Croux, ex-KRC Genk en tegenwoordig aan de slag bij het Nederlandse Willem II, zijn drie spelers van Oranje goed genoeg om probleemloos mee te draaien in het elftal van de Rode Duivels.

"Ik kijk in de eerste plaats naar Depay"

“Dan kijk ik in de eerste plaats naar Memphis Depay. Een aanval met Depay en Lukaku, dan zou je als trainer goud in handen hebben. Het zijn beide killers in het strafschopgebied”, vertelt Croux in Het Belang van Limburg.

“In Nederland zijn ze ook vol lof over Ajacied Frenk de Jong, een 21-jarige voetballer die heel weinig balverlies op het middenveld lijdt. Wat een talent. Ook Steven Bergwijn zou niet misstaan in het elftal van Roberto Martinez. De flankaanvallen van PSV is bijzonder snel en heeft enorm veel kracht.”

Poll: Zou Depay volgens jou in de basis staan bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nederland  I  Manchester United  I  Lyon  I  KRC Genk  I  Willem II  I  Ajax  I  PSV

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023