Thorgan Hazard pakt opnieuw uit met knappe goal (video)

Zaterdag 29 september 2018 - 17:59   I

Thorgan Hazard heeft opnieuw de netten doen trillen in de Bundesliga, zijn derde doelpunt in evenveel wedstrijden. Hazard wist die andere Rode Duivel ,Koen Casteels, te verschalken in het duel tussen Mönchengladbach en Wolfsburg. Het doelpunt van Hazard leverde wel slechts 1 punt want de wedstrijd eindigde op 2-2

Net zoals tegen Frankfurt en Hertha Berlijn de vorige twee speeldagen vond Thorgan Hazard ook zaterdag de weg naar doel. Net na de start van de 2e helft klopte hij Koen Casteels met een knap schot dat verdween in de winkelhaak.

Hij bracht zijn club zo op een 1-2-voorsprong. In de eerste helft had Plea de bezoekers op voorsprong gezet na amper 7 minuten. Vijf minuten later zorgde Steffen voor de gelijkmaker. Uiteindelijk bleek het doelpunt van Hazard niet genoeg om zijn ploeg de drie punten op te leveren want op het einde kwam Wolfsburg nog langszij.