Sarri prikkelt Eden Hazard: "Pas dan is hij de beste ter wereld"

Sarri prikkelt Eden Hazard:
Vrijdag 28 september 2018 - 20:25   I  

Eden Hazard zit in de vorm van zijn leven. Nooit eerder speelde de Rode Duivel zo goed als hij dat nu doet. Tegenstanders degradeert hij tot trainingskegels en de netten trillen bij hem vaker dan de trilplaten in de Basic-Fit vlak voor het bikiniseizoen begint.

Ook Chelsea-coach Maurizio Sarri is onder de indruk van de Rode Duivel. Tegen Liverpool was hij alweer beslissend met een geniale ingeving. Wat Messi al die jaren voor Barcelona deed en Ronaldo voor Real Madrid, doet Hazard nu voor Chelsea.

Hem met iemand vergelijken vindt de Italiaanse coach moeilijk, want volgens hem is Eden uniek. "Het is moeilijk om hem met andere spelers te vergelijken. Hij is een genie. Hij is uniek. Technisch is hij de beste en dus wil ik ook dat hij de beste ter wereld wordt", aldus Sarri op de website van Chelsea.

"Harder trainen"

Volgens Sarri moet Hazard zich nog meer laten gelden op training. "Ik ben ervan overtuigd dat hij nog beter kan worden. Als hij tijdens de trainingen beter kan worden, dan kan hij zichzelf pas echt voor de volle 100% tonen. Nu hebben we enkel nog 70 tot 80 percent van zijn potentieel gezien. Als hij die stappen nog kan zetten, dan is hij de beste ter wereld."

TAGS  I  Rode Duivels  I  Chelsea

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024