EXCLUSIEF: Manager Defour schept duidelijkheid over transfer

EXCLUSIEF: Manager Defour schept duidelijkheid over transfer
Maandag 02 januari 2017 - 15:30   I   door Redactie

Steven Defour trok afgelopen zomer van RSC Anderlecht naar het Engelse Burnley. Defour liet in de Jupiler Pro League zien dat hij nog steeds veel kwaliteiten heeft en begon meteen goed aan z'n nieuw avontuur in de Premier League. Ondertussen verdween hij wel uit de basiself van Burnley.

Er doen dan ook enorm veel geruchten de ronde dat Steven Defour Burnley al wil verlaten. Voetbal24 sprak met z'n manager over de situatie. "Er wordt weer veel gezegd en geschreven, maar we mogen geen te voorbarige conclusies trekken. Steven speelt vandaag nog een wedstrijd met Burnley tegen Manchester City en ik zeg je nu al dat hij een assist zal geven en een doelpunt scoort", begint hij z'n verhaal.

"Stel dat hij nu echt niet binnen de plannen van de club meer voorkomt de komende wedstrijden, dan moeten we wel eens gaan nadenken", gaat z'n makelaar verder. "Of hij naar China trekt? We zullen wel zien. Het is wel zo dat dat zowat de enige optie is nog dit seizoen, aangezien hij al voor 2 ploegen heeft gespeeld (Anderlecht en Burnley, red.). Voor China geldt echter een andere regeling."

TAGS  I  Nieuws  I   Geruchten  I   Burnley  I   China  I   Steven Defour

dinsdag 5 maart 2024

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024