Terugkeer naar België? Vertonghen is duidelijk over zijn toekomst

Terugkeer naar België? Vertonghen is duidelijk over zijn toekomst
Woensdag 05 september 2018 - 12:14   I  

Jan Vertonghen (31) is ondertussen één van de meest ervaren spelers bij Tottenham Hotspur en de Rode Duivels. De verdediger is zijn laatste contractjaar in Londen ingegaan en het is nog niet duidelijk waar hij volgend seizoen zal spelen.

"Ik ga mijn laatste contractjaar in maar Tottenham heeft een optie, die de club wellicht wel zal lichten", verduidelijkt Vertonghen bij Het Nieuwsblad. "Ik plan niet meer zo ver vooruit in vergelijking met voordien. Ik zie wel wat er volgend jaar komt."

Vertonghen is op en top prof en doet er dan ook alles aan om nog zo langn mogelijk te kunnen doorgaan. "Ik ben bewust met mijn lichaam bezig, zodat ik zelf de beslissing in handen houd en door mijn fysiek niet gedwongen wordt een keuze te maken."

België

Het is niet uitgesloten dat Vertonghen op een dag terugkeert naar België, maar voorlopig is het uiteraard nog te vroeg om in de Jupiler Pro League aan de slag te gaan. Sterke Jan ziet zijn toekomst momenteel nog op het hoogste niveau en dat is ook niet meer dan normaal. Misschien dat we Vertonghen over x aantal jaar in onze Belgische competitie zien spelen?

Poll: Zou jij Vertonghen graag terug in de Belgische competitie zien spelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024