Wed en kijk LIVE naar Real Madrid: Courtois opnieuw bankzitter

Wed en kijk LIVE naar Real Madrid: Courtois opnieuw bankzitter
Zondag 26 augustus 2018 - 21:00   I  

Het geduld van Thibaut Courtois (26) wordt stilaan op de proef gesteld. Real Madrid telde eerder deze zomer 40 miljoen euro neer voor de Rode Duivel, maar tot op vandaag blijft het wachten op zijn officiële debuut. Ook tegen Girona blijft Courtois immers op de bank zitten.

Het Spaanse Radio Estadio meldt dat Real-trainer Julen Lopetegui ook voor de uitmatch op het veld van Girona het vertrouwen behoudt in Keylor Navas. De Costa Ricaan speelde tot dusver alle officiële matchen bij De Koninklijke en houdt Courtois zo op de bank. Niet veel later bevestigde Real via zijn officiële kanalen dat Navas opnieuw de voorkeur krijgt op Courtois.

Courtois, die tot het laatste weekend actief was op het WK in Rusland, keerde later terug van vakantie en moest bijgevolg een conditionele achterstand goedmaken. In de komende weken zal de Belg zich in de basis moeten knokken, wil hij geen bankzitter blijven.

=> Je kan deze wedstrijd LIVE bekijken op Unibet TV. Dan moet je je gewoon registreren via DEZE LINK. Als je al geregistreerd bent bij Unibet kan je ook gewoon via die link doorklikken...

Poll: Moet Courtois in de basis staan bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Girona

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024