Antwerp boekt knappe zege met 10, Eupen pakt drie gouden punten

Antwerp boekt knappe zege met 10, Eupen pakt drie gouden punten
Zaterdag 25 augustus 2018 - 21:45   I  

Geen saaie voetbalavond vandaag, want met Antwerp-Cercle Brugge en Moeskroen-Eupen stonden twee belangrijke wedstrijden op het programma. Eentje bovenin het klassement en eentje onderin.

Antwerp-Cercle Brugge 1-0

Bij Antwerp mocht Omar Govea debuteren, maar het werd een debuut in mineur. Al na een kwartier kreeg hij meteen rood voor een wilde tackle. Antwerp in de problemen zou je dan denken, maar niets was minder waar. De kopjes gingen niet naar beneden, zelfs niet toen Geoffry Hairemans vanop de penaltystip de voorsprong liet liggen. Die kwam er in de tweede helft wel, want alweer William Owusu brak de ban voor de thuisploeg, dat ook met tien de betere ploeg was. De organisatie stond er nadien en de beste kansen waren zelfs nog voor Antwerp. Het bleef 1-0, waardoor Antwerp op een voorlopig knappe derde plek staat.

Moeskroen-Eupen 0-1

Voor zowel Moeskroen als voor Eupen stond er vanavond al heel wat druk op de ketel. Beide clubs hadden nog geen enkel punt weten te verzamelen, waardoor dit al meteen een heel belangrijke wedstrijd was. Bij Moeskroen liep het echt niet goed, terwijl Eupen sporadisch wel iets kon forceren. Net voor het halfuur leverde dat ook een doelpunt op van Keita. Moeskroen kon nadien Van Crombrugge te weinig aan het werk zetten, waardoor Eupen met drie gouden punten ging lopen.

TAGS  I  Antwerp  I  Cercle Brugge  I  Moeskroen  I  Eupen

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022