Cercle blijft vriend en vijand verbazen en wordt vierde

Zaterdag 18 augustus 2018 - 21:48   I   door Redactie

Cercle Brugge is na vier speeldagen nog steeds ongeslagen in de Jupiler Pro League. De vereniging verraste nu ook Zulte Waregem en won met 3-1 en wordt zo vierde in het klassement.

Cercle kwam ietwat gevleid op voorsprong in de eerste helft na een verschrikkelijke blunder van Sammy Bossut. Omolo nam het geschenkje met dank aan en tikte de 1-0 binnen. Kort na de rust herstelde Zulte Waregem zich. Hamdi Harbaoui knikte van dichtbij de gelijkmaker tegen de netten.

De thuisploeg was echter niet aangeslagen en op strafschop scoorde Gianni Bruno de 2-1; hij plaatste het leer mooi in de hoek. Cercle nam nadien de wedstrijd nog meer in handen. Dury hoopte dat zijn nieuwkomers Bedia en Sylla het tij konden keren, maar dat lukte niet. Helemaal in het slot maakte Gianni Bruno er met zijn tweede van de avond nog 3-1 van. Het is de eerste nederlaag voor Essevee dit seizoen.