Cercle Brugge troeft Arsenal en Man City af en haalt groot talent binnen

Cercle Brugge troeft Arsenal en Man City af en haalt groot talent binnen
Dinsdag 07 augustus 2018 - 16:40   I  

De samenwerking met AS Monaco werpt zijn vruchten af bij Cercle Brugge. Ook op de transfermarkt maakt dat de kans voor Cercle groter om beroep te kunnen doen op grote talenten.

Nabil Alioui is zo'n toptalent dat kon rekenen op de interesse van topclubs uit de Premier League. Arsenal en Manchester City streden om de handtekening van de 19-jarige Fransman van Monaco, maar uiteindelijk is hij dit seizoen gewoon te bewonderen op de Belgische velden.

"De 19-jarige Franse jeugdinternational Nabil Alioui is de nieuwste aanwinst van Cercle Brugge. De beloftevolle aanvaller, die wordt gehuurd van AS Monaco, geldt in zowel binnen- als buitenland als een groot talent en krijgt nu dus de kans om zich bij Cercle Brugge verder te ontwikkelen als een volwaardige profvoetballer." Dat maakte de vereniging zelf bekend op de website.

"Polyvalente aanvaller"

Voorzitter Frans Schotte is alvast in de wolken met de nieuwe aanwinst. “Met de komst van Nabil Alioui voegen we opnieuw een jong en bruisend talent toe aan onze kern. Nabil is bovendien jeugdinternational bij de U19 van Frankrijk en kan als polyvalente aanvaller op verschillende manieren worden uitgespeeld. Welkom bij de Vereniging, Nabil!”

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Arsenal  I  Manchester City

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022