De Bilde: "Een aantal jongens waren gewoon niet goed genoeg"

De Bilde:
Woensdag 11 juli 2018 - 19:07   I  

Frankrijk speelde een sluwe wedstrijd en veel Rode Duivels hadden het over het ant-voetbal van Frankrijk. Toch waren de Belgen zelf ook niet geweldig. Het werd een andere wedstrijd dan die tegen Brazilië, waar iedereen hun topniveau kon halen.

Gilles De Bilde vertelde in VTM Nieuws dat sommige spelers gewoon niet goed genoeg waren. Hij zag dat de Belgen mochten aanvallen van de Fransen, maar dat ze offensief te weinig konden brengen.

"Dat is gokken en proberen. Uiteindelijk is het deze keer verkeerd uitgedraaid. Dembélé stapt met de beste intenties het veld op, Martinez probeert de beste ploeg op te stellen en dat is goed uitgedraaid tegen Japan en tegen Brazilië. Jammer genoeg tegen een stug Frankrijk is het niet goed uitgedraaid. Offensief hebben we te weinig gebracht. We kregen de bal van Frankrijk en we probeerden wel aan te vallen. Kansen kwamen er niet. Lukaku zat in de tang tussen Varane en Umtiti. Hazard was goed en pakte uit met enkele goede dribbels, maar echt dreigend was hij niet. Een aantal jongens waren niet goed genoeg tegen Frankrijk."

Poll: Lieten enkele spelers het afweten tegen Frankrijk?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  De Bilde

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024