Belgische Voetbalbond bevestigt: “Ja, er is interesse voor Martinez”

Belgische Voetbalbond bevestigt: “Ja, er is interesse voor Martinez”
Maandag 09 juli 2018 - 11:34   I  

Heel wat Belgen zijn ondertussen maar wat blij dat Roberto Martinez (44) bondscoach is van de Rode Duivels. De Spaanse oefenmeester leidde onze nationale ploeg al naar de halve finales op het WK in Rusland – en wie weet wat is er nog allemaal mogelijk met deze kern.

Het spreekt voor zich dat Martinez indruk heeft gemaakt met België. Hij werd zelfs al genoemd bij Spanje, dat na het vertrek van Julen Lopetegui en Fernando Hierro op zoek is naar een nieuwe bondscoach.

Bij de Belgische Voetbalbond (KBVB) beseffen ze dat hun coach gewild is. “Het is normaal dat een trainer die goed werk verricht interesse geniet. Dat is ook één van de redenen waarom we voor aanvang van het WK het contract van Martinez hebben verlengd”, aldus Mehdi Bayat in de Franstalige krant La Dernière Heure.

"De bal ligt in ons kamp"

“Roberto ligt nog steeds onder contract bij de Belgische Voetbalbond en de bal ligt in ons kamp. We maken ons daar echter geen zorgen over. We zijn ontspannen. En bovendien is Roberto een ware gentleman”, besluit Bayat.

Poll: Denk jij dat Martinez na het WK bondscoach van de Rode Duivels blijft?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Bayat

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024