Alderweireld: "Het leek legendarisch, ben jaloers dat ik er zelf niet bij was"

Alderweireld:
Zondag 08 juli 2018 - 23:15   I  

De Rode Duivels brengen België in vervoering deze zomer. Een halve finale op het WK na een zege tegen Brazilië, dat is ronduit fantastisch. Het sprookje is nog niet gedaan, maar wat geweest is pakt niemand de Belgen nog af.

De interesse en de hype in de Rode Duivels is dan ook weer gigantisch. De Rode Duivels leven momenteel in een bubbel en concentreren zich volop op de volgende wedstrijd, maar de beelden van uitzinnige fans over het hele land bereiken de Duivels wel degelijk.

Toby Alderweireld vertelde vandaag in een Facebook Live dat hij zelfs een beetje jaloers is dat hij er zelf niet kon bij zijn. "We zijn blij dat we jullie een onvergetelijke avond hebben kunnen bezorgen tegen Brazilië en hopelijk volgen er nog twee. Het moet legendarisch geweest zijn vrijdagavond. Ik ben een klein beetje jaloers dat ik er zelf niet bij was."

"We genieten er met zijn allen van"

Ook Simon Mignolet geniet van de beelden. "Het is ongelofelijk om te zien hoe de mensen in Werchter, Brussel, Sint-Truiden en alle steden en gemeenten uit hun dak gaan. De steun waait over tot in Rusland. We genieten er met zijn allen van."

Poll: Mogen de Belgen dinsdag weer vieren?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Alderweireld  I  Mignolet

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024