'Eden Hazard is na wedstrijd tegen Brazilië 444 miljoen waard'

'Eden Hazard is na wedstrijd tegen Brazilië 444 miljoen waard'
Zaterdag 07 juli 2018 - 12:30   I  

Eden Hazard was gisteren zijn fenomenale zelve. Bij Chelsea schitterde hij niet altijd dit seizoen, maar op het WK maakt hij dat momenteel ruimschoots goed. Hij nam gisteren als kapitein de Rode Duivels op sleeptouw, speelde bijzonder pienter en pakte ondertussen ook nog uit met flitsende acties.

Die briljante Hazard deed Neymar gisteren verbleken. De Braziliaan zou dé ster worden van dit WK, maar hij kon zijn stempel nooit echt drukken. Eden Hazard heeft gisteren gewoon bewezen dat hij niet moet onderdoen voor de sterspeler van PSG.

Leo Van der Elst was dan ook danig onder de indruk van Hazard en vindt dat Hazard eigenlijk het dubbele waard is van Neymar. "Als Neymar 222 miljoen heeft gekost, dan is Hazard het dubbele waard. Met alle respect voor de geweldige voetballer die Neymar is, maar op dit WK heeft hij niet getoond dat hij zijn prijskaartje waard is."

"Liever Hazard dan Neymar"

De ex-Rode Duivel zet dan ook liever Hazard in zijn ploeg dan Neymar. "Hazard op zijn beurt speelde een geweldige match. Ik las vanochtend de statistieken en hij verdient 10 op 10. Hazard is ontzettend moeilijk van de bal te zetten en zijn dribbels waren altijd richting doel. Geef mij maar Hazard in plaats van Neymar."

Poll: Is Hazard meer waard dan Neymar?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Hazard  I  Neymar

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024