Zelfzekere Willian weet al precies hoe Brazilië de Rode Duivels kan afstoppen

Zelfzekere Willian weet al precies hoe Brazilië de Rode Duivels kan afstoppen
Woensdag 04 juli 2018 - 21:37   I  

Vrijdag staat er een absolute kraker op het menu in Rusland. De Rode Duivels geven Brazilië partij in wat één van de mooiste affiches op het WK moet worden. In België wordt er al serieus toegeleefd naar de kwartfinale, en ook de Brazilianen zijn ermee bezig.

Woensdag stuurde de Braziliaanse Voetbalbond Chelsea-speler Willian naar het persmoment en hij moest dus vragen over de Rode Duivels beantwoorden. Hij kent enkele Belgen van bij Chelsea en de Premier League en weet zelfs al wat Brazilië moet doen om voorbij België te geraken.

Zwakke punten

"We weten wat we moeten doen om de Belgen af te stoppen”, tekende Sporza op uit de mond van een zelfzekere Willian. “We kennen hun zwakke punten. Die zullen we aanvallen."

Hazard

Het is Willian ook al opgevallen dat zijn maatje Eden Hazard on fire is op deze Wereldbeker. “Hazard is de centrale man bij de Belgen. Hij is één van de beste spelers ter wereld, maar blijft toch bescheiden. We komen goed overeen. Het wordt de eerste keer dat we het tegen elkaar opnemen.”

Courtois

Tot slot vraagt de 29-jarige vleugelaanvaller zich af hoe hij tot scoren gaat komen tegen Thibaut Courtois. “Courtois is een keeper zonder zwakke punten”, strooit Willian met lof. “Het wordt moeilijk om tegen hem te scoren."

Poll: Is Willian beter dan Hazard?

TAGS  I  Willian  I  Brazilië  I  Rode Duivels  I  Hazard  I  Courtois

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022