Diego Maradona weet nu al wie clash tussen België en Brazilië zal winnen

Diego Maradona weet nu al wie clash tussen België en Brazilië zal winnen
Woensdag 04 juli 2018 - 13:05   I  

Het is wellicht de mooiste kwartfinale van het WK, de confrontatie tussen België en Brazilië. Sterspelers als Neymar, Eden Hazard, Philippe Coutinho, Kevin De Bruyne, Marcelo en Romelu Lukaku op één veld. Dat zou normaal vuurwerk mogen opleveren.

Diego Maradona was na de wedstrijd tegen Mexico alvast onder de indruk van Brazilië. De Argentijn denkt dan ook dat de Brazilianen op weg zijn naar de wereldtitel en dus zullen winnen van de Rode Duivels. Mexico speelde niet slecht en begon met dezelfde intenties aan de wedstrijd als tegen Duitsland. Toch hield Brazilië vrij gemakkelijk stand en konden ze een eenvoudige zege boeken.

"Ik zag een team dat echt niets weggeeft en op weg is naar de titel. Ik ben dol op de bondscoach, Tite. Mexico wilde spelen zoals tegen Duitsland. Eigenlijk kon je niets meer vragen aan de Mexicanen", aldus Maradona op de Venezolaanse televisie.

"Neymar doet me lachen of huilen"

Wel stelde hij zich serieuze vragen bij Neymar. Het incident tussen hem en Layun (die ging bewust op zijn voet staan nvdr) was een heel speciaal moment in de wedstrijd. "Neymar moet gaan beslissen of we om hem moeten huilen of lachen. De trap van Layun leek eigenlijk om te wenen, maar als je Neymar daarna ziet rondlopen moet je eigenlijk beginnen lachen. Wat was er nu eigenlijk aan de hand? Ofwel was het geel voor de Mexicaan ofwel geel voor Neymar voor een schwalbe."

 

Poll: Is Brazilië sterker dan België?

TAGS  I  Maradona  I  Brazilië  I  Rode Duivels  I  WK  I  Neymar

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023