Wordt Diego Maradona de nieuwe bondscoach van Argentinië?

Wordt Diego Maradona de nieuwe bondscoach van Argentinië?
Dinsdag 03 juli 2018 - 18:37   I  

Argentinië stelde serieus teleur op het WK. Het overleefde de groepsfase maar net en moest nadien het onderspit delven tegen de Fransen. Het liep eigenlijk voor geen meter en sterspeler Lionel Messi kreeg de kans niet om te schitteren in Rusland.

Dat zag ook Diego Maradona, die alle wedstrijden van zijn land vanuit de tribune kon volgen. Hij zag hoe Argentinië op meerdere vlakken tekort schoot. Bondscoach Jorge Sampaoli liet bovendien een erg zwakke indruk na en kreeg vanuit alle hoeken kritiek. Ook Diego Maradona spaarde hem niet. De kans is dan ook erg groot dat de Argentijnen binnenkort met een andere bondscoach in zee zullen gaan.

En als het van Maradona zelf afhangt, dan wil hij wel gratis de nieuwe bondscoach worden. Dat zou hij volgens Sporza op televisie hebben gezegd. "Ik wil de nationale ploeg voor niets gaan trainen. Gratis. Ik zou er niets voor in de plaats vragen."

Pijnlijk om aan te zien

Het deed de Argentijn dan ook erg veel pijn om zijn land zo te zien sukkelen. "De mensen denken dat ik leedvermaak heb bij de uitschakeling, maar ik voel me er echt niet goed", zei Maradona na de uitschakeling van Argentinië. "Ik voel me er slecht bij dat alles wat we hebben opgebouwd zo snel weer hebben afgebroken."

Poll: Zou hij het beter doen dan Sampaoli?

TAGS  I  Argentinië  I  Maradona

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024