Hazard geeft mening over uitschakeling van Ronaldo en Messi

Hazard geeft mening over uitschakeling van Ronaldo en Messi
Zondag 01 juli 2018 - 16:06   I   door Fabian Morren

Eden Hazard weet ook dat Cristiano Ronaldo en Lionel Messi niet meer op het WK zijn. Beide sterspelers werden gisteren met hun land uitgeschakeld. Dat wil de Rode Duivel uiteraard absoluut vermijden tegen Japan morgen.

"Persoonlijk hoop ik absoluut van dit WK mijn toernooi te maken. Ik wil doorgaan tot de finale. Maar dat wordt niet makkelijk. Messi en Ronaldo zijn dan wel naar huis, er blijven nog altijd veel sterspelers over", vertelt Hazard.

"Ik ben sterker geworden als speler dan vier jaar geleden in Brazilië", vervolgt Hazard. "We hebben allemaal veel meer ervaring. Matchen in de knock-outfase vereisen ervaring. We zijn allemaal tussen 25 en 33, op hetzelfde niveau van maturiteit. Dat kan het verschil maken. Vooraan zit het goed tussen Romelu, Dries en mezelf."

"Lukaku is wereldklasse"

"De automatismen zijn aanwezig. Romelu heeft momenteel heel weinig kansen nodig om te scoren. Hij is absoluut wereldklasse. Dries is ook één van de beste aanvallers in Italië. Ook hij is de voorbije jaren enorm gegroeid. Daarbovenop zijn er nog de middenvelders die ons voortdurend kansen aanbieden. Er zit veel beweging in ons team", citeert Het Laatste Nieuws de aanvaller van Chelsea.

Poll: Denk jij dat Hazard de ster van het toernooi kan worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Hazard

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023