Martinez over blessures: "Lukaku is fit, Vermaelen zijn zicht is niet zo goed"

Martinez over blessures:
Vrijdag 29 juni 2018 - 18:00   I  

Daags na de laatste poulewedstrijd tegen Engeland (1-0-winst) stond Roberto Martinez de pers te woord. De bondscoach liet zich onder meer uit over de blessuregevallen in zijn kern.

Lukaku

Martinez had goed nieuws over Romelu Lukaku. "Romelu is helemaal fit. Hij heeft de hele training volgemaakt", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de Spaanse oefenmeester.

Vermaelen

Thomas Vermaelen, die aan de match tegen Engeland een blauw oog overhield, ziet momenteel niet zo goed. "Thomas lijkt nu een beetje op een bokser door zijn dikke oog. Zijn zicht is niet zo goed, maar dat vormt geen probleem."

Kompany

Vincent Kompany tot slot, lijkt ondertussen helemaal de oude. "Vincent zit op schema", bevestigde de bondscoach. "Het was de bedoeling om hem een beetje speeltijd te geven. Hij is klaar nu. De volgende twee dagen moeten duidelijk maken of Kompany negentig minuten kan spelen."

Moeilijke keuzes tegen Japan

Nu én Vermaelen, én Kompany opnieuw klaar zijn voor de dienst, moet Martinez tegen Japan knopen doorhakken. "Het was goed om te zien dat Thomas en Vincent er weer staan. Het wordt nu moeilijker voor mij, want ik moet nu nog moeilijkere keuzes maken. Heel de kern is bekwaam om te spelen", besloot de bondscoach.

Poll: Zou jij Kompany aan de aftrap brengen tegen Japan?

TAGS  I  Lukaku  I  Vermaelen  I  Kompany  I  Rode Duivels  I  Martinez

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024