'Manchester City wil Ronaldo, weg naar Real Madrid ligt open voor Neymar'

'Manchester City wil Ronaldo, weg naar Real Madrid ligt open voor Neymar'
Vrijdag 29 juni 2018 - 17:15   I  

Real Madrid geeft Neymar niet op. Hoewel Paris Saint-Germain niet van plan lijkt om zijn Braziliaanse vedette deze zomer te laten gaan, blijven ze in Madrid alles op alles zetten om de aanvaller binnen te halen. Zelfs Cristiano Ronaldo lijkt nu te moeten wijken voor Neymar…

Het is een publiek geheim dat Ronaldo graag meer wil verdienen bij Real Madrid, maar dat het bestuur van De Koninklijke niet staat te springen om een serieuze financiële inspanning te doen voor de Portugees. En daarom zou voorzitter Florentino Perez niet weigerachtig staan tegenover een vertrek van CR7.

Volgens Don Balon duwt Real Madrid zijn absolute vedette daarom naar… Manchester City. Ronaldo zou kunnen vertrekken voor 120 miljoen euro en City-trainer Pep Guardiola zou ondertussen érg geïnteresseerd zijn in CR7. Guardiola ziet in de 33-jarige Ronaldo een ideale spits om in zijn systeem in te passen.

Als Ronaldo naar Man City – nota bene dé grote rivaal van Ronaldo’s ex-club Manchester United – verhuist, dan ligt de weg naar Madrid open voor Neymar. Volgens Don Balon zal Real Madrid bij een vertrek van Ronaldo, meer dan ooit tevoren, alles op alles zetten om Neymar naar Santiago Bernabéu te halen.

Gabriel Jesus

Oh ja, ook FC Barcelona zou overigens wel varen bij de ontwikkelingen omtrent Ronaldo en Neymar. De Catalaanse grootmacht zou van gelegenheid gebruik maken om zich bij Manchester City te melden voor Gabriel Jesus. De Braziliaanse goaltjesdief zou in Camp Nou de opvolger van Luis Suarez moeten worden. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Denk jij dat Neymar volgend seizoen bij Real Madrid speelt?

TAGS  I  Neymar  I  PSG  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  Gabriel Jesus  I  Barcelona

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024