Mignolet: "Ik kan veel verdragen, maar ooit houdt het op"

Mignolet:
Vrijdag 29 juni 2018 - 07:00   I   door Redactie

Simon Mignolet is niet gelukkig met de beslissing van Roberto Martinez om hem op de bank te laten. Zowat de hele ploeg werd gewisseld, maar Thibaut Courtois mocht blijven staan. Mignolet zag zo de kans om te spelen op het WK aan zijn neus voorbijgaan.

“Ik maak me geen illusies meer omdat ik weet hoe het gaat”, aldus Mignolet tegenover Het Nieuwsblad. “Maar natuurlijk is het wel spijtig dat ik op de bank moest blijven terwijl de ploeg toch helemaal door mekaar werd geschud. Dat is zuur en mentaal moeilijk. Want stel dat er toch iets zou gebeuren met Thibaut, dan moet ik er wel meteen staan. Terwijl ik de voorbije maanden erg weinig gespeeld heb. Simpel is dat niet. Je zag ook dat de jongens die er ­tegen Engeland in kwamen hun kans grepen. Het was een mooie etalage om aan de buitenwereld te tonen dat ze fit zijn en om de onderlinge concurrentie aan te scherpen.”

Mignolet had een gesprek met bondscoach Martinez. “Ik heb het er eerst met Erwin Lemmens (keeperstrainer, nvdr) over gehad, daarna is de bondscoach ook naar me toe gekomen. De inhoud van dat gesprek blijft tussen ons. Natuurlijk waardeer ik het wel dat hij me opzocht. Maar misschien is dat in mijn nadeel, omdat ze weten dat ik veel kan verdragen. Misschien denken ze dat ik alles kan verdragen, maar ooit komt daar een einde aan.”

Poll: Begrijp jij de frustratie van Mignolet?

TAGS  I  Mignolet  I  Rode Duivels

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024