Blessures bij de Rode Duivels: Ook Yannick Carrasco traint vandaag niet

Blessures bij de Rode Duivels: Ook Yannick Carrasco traint vandaag niet
Woensdag 27 juni 2018 - 20:20   I  

De Rode Duivels bereiden zich momenteel voor op de wedstrijd tegen Engeland. Een wedstrijd die niet gewonnen hoeft te worden volgens Roberto Martinez, maar wel eentje die door de hele wereld wordt bekeken. Het lijkt alvast een bijzonder vreemde wedstrijd te gaan worden.

Enkele spelers zullen rust krijgen en andere jongens krijgen dan weer hun kans van Roberto Martinez. In dit systeem staan de flankspelers er vaak helemaal alleen voor en dan is het soms logisch dat Yannick Carrasco en Thomas Meunier eens nood hebben aan rust. Meunier speelt al niet, want hij staat met een gele kaart geboekt. Ook Carrasco dreigt de wedstrijd niet te halen.

Hij bleef, net als Romelu Lukaku, binnen vandaag. Wat er juist scheelt met de linkerflankspeler is niet geweten, maar trainen deed hij vandaag dus niet. Het zou kunnen gaan als een dagje extra rust ofwel bleef hij gewoon uit voorzorg binnen. Veel alternatieven op de linkerflank heeft Roberto Martinez wel niet. Thorgan Hazard zou die rol eventueel kunnen overnemen.

Poll: Is Thorgan een goede vervanger?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Hazard  I  WK  I  Carrasco

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022