‘Liverpool wil plots deze WK-ganger als vervanger van Mignolet en Karius’

‘Liverpool wil plots deze WK-ganger als vervanger van Mignolet en Karius’
Dinsdag 19 juni 2018 - 17:45   I  

Liverpool is al een tijdje op zoek naar een nieuwe doelman. Op Anfield zijn ze niet meer tevreden over Rode Duivel Simon Mignolet en sinds de Champions Leaguefinale heeft ook Loris Karius afgedaan. De Braziliaan Alisson Becker lijkt niet haalbaar, maar nu heeft Liverpool zijn zinnen op een andere WK-ganger gezet.

Het Duitse Bild weet dat Liverpool werkt maakt van de komst van Yann Sommer. Het 29-jarige sluitstuk van de Zwitserse nationale ploeg ligt nog tot de zomer van 2021 onder contract bij Borussia Mönchengladbach, maar toch zullen The Reds er de komende tijd álles aan doen om Sommer binnen te halen.

Als Liverpool zich effectief met Sommer wil versterken, zal het diep in de buidel moeten tasten. De Zwitser zou om en bij de 30 miljoen euro in het laatje moeten brengen. Niets vergeleken met het prijskaartje dat rond de hals van Alisson Becker hangt. AS Roma wil 80 miljoen euro voor zijn doelwachter.

Over en uit voor Mignolet

Als Liverpool straks een nieuwe doelman in huis haalt, dan wil dat zeggen het over en uit is voor Simon Mignolet. Het einde van het huwelijk tussen Mignolet en Liverpool hangt al een tijdje in de lucht, maar komt nu steeds dichterbij. Waar de 30-jarige Rode Duivel volgend seizoen tussen de palen zal staan, is op dit moment nog niet duidelijk.

Poll: Wie zou jij in doel zetten?

TAGS  I  Mignolet  I  Karius  I  Liverpool  I  Rode Duivels  I  Sommer  I  Mönchengladbach

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024