Deze Rode Duivel kan na amper één wedstrijd al hele fraaie transfer versieren

Deze Rode Duivel kan na amper één wedstrijd al hele fraaie transfer versieren
Dinsdag 19 juni 2018 - 17:00   I  

De Rode Duivels hebben hun eerste wedstrijd op het wereldkampioenschap achter de rug. Het werd 3-0 tegen Panama en niet iedere speler acteert al op het gewenste niveau. Dedryck Boyata, die profiteerde van de blessures bij Vincent Kompany en Thomas Vermaelen en basisspeler was, heeft zich evenwel toch al in de kijker weten te spelen.

De 27-jarige Boyata staat tot nader order nog op de loonlijst bij de Schotse topclub Celtic, maar het is goed mogelijk dat daar na afloop van het WK in Rusland verandering in komt. De Rode Duivel staat immers in de belangstelling van… Lazio.

De Romeinse topclub is op zoek naar defensieve versterkingen en Boyata is één van de namen op het verlanglijstje van sportief directeur Igli Tare. Meer zelfs: Tare woonde het WK-duel tussen België en Panama bij om Boyata live aan het werk te zien.

Tandem met Jordan Lukaku?

Het is dus goed mogelijk dat Boyata na amper één wedstrijd op het wereldkampioenschap al een transfer gaat versieren. Als het effectief tot een transfer komt, dan loopt Boyata bij Lazio Jordan Lukaku tegen het lijf.

Poll: Kan Boyata mee bij Lazio?

TAGS  I  Boyata  I  Celtica  I  Lazio  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024