Vandenbempt zet Duivels én Martinez op hun plaats: "Zou ik niet zeggen"

Vandenbempt zet Duivels én Martinez op hun plaats:
Dinsdag 19 juni 2018 - 10:14   I  

De Rode Duivels wonnen maandag dan wel met 3-0 van Panama, toch is er een dag na de eerste WK-wedstrijd van onze nationale ploeg heel wat stof om over na te kaarten. Zo stoort Peter Vandenbempt zich bijvoorbeeld aan de spelers en bondscoach Roberto Martinez.

De radiocommentator van Sporza heeft daar overigens een goede reden voor. Hij begrijpt niet dat de Rode Duivels, en ook de bondscoach, naar flauwe excuses zoeken na de lastige match tegen Panama.

“Achteraf waren er de excuses waar ik een beetje het “heen-en-weer” van krijg: bijvoorbeeld dat gras. De bondscoach zei na afloop dat het gras hoog en dik was. En dat het moeilijk was om de bal vlot te laten rondgaan”, stelt Vandenbempt bij Sporza.

Spanje-Portugal

Waarna hij iedereen even op zijn plaats zet. “Vanmorgen realiseerde ik mij dat de allerbeste wedstrijd op dit WK, Spanje-Portugal, op het gras van Sotchi gespeeld werd. De Spanjaarden speelden de bal toen zo snel rond dat je het bijna niet zag op het televisiescherm. Dus, achter dat gras zou ik me niet durven te verschuilen”, besluit Vandenbempt.

 

 

Poll: Heeft Vandenbempt gelijk?

TAGS  I  Vandenbempt  I  Rode Duivels  I  Panama

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024