Ibrahimovic haalt uit na nipte winst Frankrijk: “Pure jaloezie!”

Ibrahimovic haalt uit na nipte winst Frankrijk: “Pure jaloezie!”
Zondag 17 juni 2018 - 10:30   I  

Frankrijk won hun eerste wedstrijd op het wereldkampioenschap in Rusland op een diefje. Didier Deschamps en zijn manschappen konden met 2-1 winnen van Australië. Pas in de laatste tien minuten scoorde Paul Pogba met een gelukje de winnende treffer. Zlatan Ibrahimovic hield zich niet in na de nipte overwinning van Frankijk.

Paul Pogba was belangrijk voor Frankrijk en had een voet in de winning-goal van Les Bleus. Toch krijgt de 25-jarige middenvelder kritiek. “Ik ken hem erg goed. Ik zie veel kritiek voorbijkomen. Als je zoveel geld verdient zoals hij en zoveel heeft gekost zoals hij, dan gaan mensen je bekritiseren. Vanwege jaloezie en vanwege het feit dat mensen gewoon meningen willen hebben”, laat Zlatan weten tegenover beIN Sports.

“Als ik kijk naar de middenvelders in die ploeg: hij heeft meer gewonnen dan al die spelers bij elkaar. Wellicht dat Blaise Matuidi zijn mond open kan trekken en recht van spreken heeft, maar de rest heeft geen recht van spreken”, gaat Ibrahimovic zijn betoog verder.

“Dus als je wil praten, praat je over de anderen die niet hebben gewonnen. Hij wint. Hij doet zijn werk en wordt beter. Logisch dat er hoge verwachtingen zijn, want we weten hoe goed hij is. Ik heb met hem gewerkt en het is een echte professional. Als ik dan al die kritiek zie van iedereen: pure jaloezie. Want hij verdient meer dan dat zij doen”, aldus Zlatan.

Poll: Heeft Ibrahimovic hier gelijk?

TAGS  I  Zlatan  I  Ibrahimovic  I  WK  I  Frankrijk  I  Pogba

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024