Transfermarkt LIVE: Coucke maakt werk van topploeg, Dury viert

Transfermarkt LIVE: Coucke maakt werk van topploeg, Dury viert
Vrijdag 15 juni 2018 - 23:40   I  

Het seizoen 2017-2018 behoort nog maar goed en wel tot het verleden, of de Belgische profclubs hervatten de trainingen alweer. Iedere club wil zijn transferhuiswerk zo snel mogelijk af hebben, en daarom zijn heel wat managers dezer dagen druk in de weer. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekend? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

* Zulte Waregem heeft haar vierde versterking beet. De rechtsvoetige winger Mikael Soisalo komt over van het Engelse Middlesbrough en tekende een contract voor 3 seizoenen (+1 jaar optie) in het Regenboogstadion.

* Anderlecht greep afgelopen week zowel naast Chancel Mbemba als naast Matz Sels. De onderhandelingen met Newcastle liepen dus op niets uit en Coucke reageerde nu op die misgelopen transfers. "De laatste weken zeer intens gewerkt op veel fronten.. We (samen met coach en Luc Devroe) doen alles voor een topploeg volgend seizoen, maar met behoud van onze principes", aldus Coucke

*Dieumerci Mbokani heeft geen weet van de interesse van Anderlecht, Club Brugge en Royal Antwerp FC. Volgens Oekraïense media is de spits op weg naar… Shakhtar Donetsk.

*Cristiano Ronaldo zou na afloop van Portugal-Spanje met PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi onderhandelen over een transfer.

*Neymar zou op een terugkeer naar FC Barcelona azen. Zijn entourage bood hem aan bij de Catalaanse topclub. Prijskaartje van de potentiële deal: 300 miljoen euro.

*DONE DEAL: Club Brugge versterkte zich met Karlo Letica. De Kroatische doelman komt over van Hajduk Split en moet de nieuwe nummer één bij blauw-zwart worden.

*Moeskroen hoopt dat het ook volgend seizoen over Dorin Rotariu kan beschikken. Bij Club Brugge lijkt de Roemeen niet in de plannen van Ivan Leko te passen.

*Isaac Kiese Thelin zal na het WK pas de knoop doorhakken over zijn toekomst maar Anderlecht wrijft zich alvast in de handen. Het Chinese Beijing Gouan heeft 7 miljoen euro veil voor de Zweed. In de Chinese hoofdstad ligt er ook een contract voor 2 miljoen euro per jaar klaar.

*Dries Mertens blijft in Napels. De Rode Duivel had een clausule in zijn contract waardoor buitenlandse clubs de aanvaller voor 28 miljoen euro konden aantrekken maar die clausule is donderdagnacht vervallen.

*Club Brugge duwt door voor Alfa Semedo. Blauw-zwart heeft vier miljoen euro over voor de middenvelder maar het Portugese Benfica heeft een clausule laten opnemen waardoor het de kans heeft om over het bod van een andere ploeg te gaan.

*Anderlecht denkt opnieuw aan Bjorn Engels. Na het mislopen van Chancel Mbemba wil Anderlecht aankloppen bij Olympiakos voor de ex-Club Brugge-verdediger.

*Club Brugge zou 650.000 euro veil hebben voor Djordje Jovanovic van Partizan Belgrado. Hij kan de vervanger worden van Wesley Moraes.

*Die Wesley staat immers in de belangstelling van Lazio. De Italiaanse club zou naar België willen afzakken om te onderhandelen met Club Brugge.

*Het is overigens niet uitgesloten dat Club Brugge binnenkort zijn pijlen richt op Matz Sels, nu die een transfer naar Anderlecht zag afspringen. Karlo Letica blijft wel prioriteit voor blauw-zwart.

*Real Betis is de club die het meest concreet is voor Leander Dendoncker. Bij Olympiqye Lyon zijn er twijfels over de Rode Duivel.

*Sébastien Siani speelt nog maar sinds januari bij Antwerp, maar de Kameroener hoopt nu al op een terugkeer naar KV Oostende.

*Lazar Markovic staat open voor een transfer naar Olympiakos.

Poll: Zie jij Sels naar Club Brugge verhuizen?

TAGS  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Mechelen

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024