Ex-publiekslieveling Gent: "Ik wil in die prachtige Ghelamco Arena spelen"

Ex-publiekslieveling Gent:
Maandag 11 juni 2018 - 16:15   I  

AA Gent speelt al enkele seizoenen in de prachtige Ghelamco Arena. Een prachtig bouwwerk en met voorsprong het mooiste stadion in België. Voordien moest Gent in het Jules Ottenstadion spelen. Charmant, maar toch een pak minder indrukwekkend dan het huidige stadion.

In het Jules Ottenstadion maakten ooit de Costa Ricanen Randall Azofeifa en Bryan Ruiz het mooie weer. Beide heren zijn eventjes terug in België, want vanavond spelen ze de vriendschappelijke wedstrijd tegen de Rode Duivels. 

Azofeifa lijkt een terugkeer naar AA Gent wel te zien zitten. Al is het maar om in het prachtige nieuwe stadion te kunnen spelen. “Geld is niet belangrijk, want dan zat ik nu in Saudi-Arabië. En ik wil eindelijk ook in dat nieuwe stadion spelen. Iedereen was daar al over bezig toen ik bij jullie speelde, maar jullie bouwden het pas toen ik weg was!”, aldus Azofeifa in Het Nieuwsblad.

Ook Bryan Ruiz mist iets

Ook Bryan Ruiz heeft een wel erg specifieke reden om terug te keren naar België. “Ik heb nooit meer zo goed kunnen biljarten als toen. Ik mis jullie fantastische biljarttafels, alleen al daarvoor zou ik willen terugkomen.” De Gent-fans kunnen dus beginnen dromen van een terugkeer van beide heren.

Poll: Is de Ghelamco Arena het mooiste stadion van België?

TAGS  I  AA Gent  I  Azofeifa  I  Bryan Ruiz

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023