‘Deze 8 (!) clubs staan in de rij om Edmilson weg te halen bij Standard’

‘Deze 8 (!) clubs staan in de rij om Edmilson weg te halen bij Standard’
Zondag 10 juni 2018 - 09:30   I  

Junior Edmilson was tijdens de play-offs ongetwijfeld één van de beste spelers op de Belgische voetbalvelden. Bij Standard hopen ze hun goudhaantje nog minstens een seizoen in Luik te houden, maar dat wordt allesbehalve eenvoudig.

Sinds het einde van het seizoen werd de 23-jarige Edmilson al met tal van clubs in verband gebracht. RSC Anderlecht was de eerste club die interesse toonde. Hein Vanhaezebrouck zou de Braziliaanse Belg maar wat graag aan zijn selectie toevoegen, maar het is nog maar de vraag of Standard zijn smaakmaker wil laten gaan naar zijn grote rivaal.

Bovendien blijft de interesse in Edmilson maar toenemen. Naast Anderlecht zijn er zomaar eventjes nog eens zeven andere clubs die jacht maken op de vleugelaanvaller. De gegadigden op een rijtje: PSV, West Ham United, Fulham, Wolverhampton, Fiorentina, Genoa en Sassuolo. Keuze genoeg, Junior.

Nieuw contract bij Standard?

Ondanks het feit dat Edmilson in zowat iedere grote competitie terecht kan, hoopt Standard zijn jeugdproduct nog even aan boord te houden. Het bestuur zal er de komende tijd álles aan doen om Edmilson gelukkig te houden. Een nieuw, en sterk verbeterd, contract kan daar misschien wel bij helpen.

Poll: Is Edmilson klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Edmilson  I  Standard  I  Anderlecht  I  PSV

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024