'PSG krijgt duizelingwekkend bod van 350 miljoen op Neymar binnen'

'PSG krijgt duizelingwekkend bod van 350 miljoen op Neymar binnen'
Vrijdag 08 juni 2018 - 18:08   I  

Op dit moment is er maar één ding dat door het hoofd van Neymar spookt: het WK in Rusland winnen. Maar bij welke club zal de 26-jarige Braziliaan na afloop van het wereldkampioenschap de trainingen hervatten: bij zijn huidige werkgever Paris Saint-Germain of bij een andere Europese grootmacht?

Bij PSG maakten ze zich de voorbije weken sterk dat Neymar ook volgend seizoen in het Parc des Princes te bewonderen zal zijn. De aanvaller die vorige zomer voor een recordbedrag van 222 miljoen euro overkwam van FC Barcelona ligt immers nog tot medio 2022 onder contract bij PSG.

Of Neymar dat contract ook effectief zal uitdoen, is maar zeer de vraag. Volgens The Sun blijft Real Madrid nadrukkelijk aan de mouw van de Braziliaanse ster trekken. Voorzitter Florentino Perez ziet in Neymar de perfecte opvolger voor de inmiddels 33-jarige Cristiano Ronaldo, die straks mogelijk andere oorden opzoekt.

Afkoopsom van 300 miljoen, maar Real wil nóg meer betalen

Volgens The Sun liet PSG in het contract van Neymar een clausule opnemen die stipuleert dat hij vanaf 1 september 2018 – daags na afloop van de zomermercato – kan worden weggekocht voor een gelimiteerd bedrag van 300 miljoen euro. Op die manier verzekerden de Fransen zich voor minstens anderhalf seizoen van de diensten van de aanvaller.

Als een geïnteresseerde club na 1 september met 300 miljoen over de brug komt, kan Neymar weg. Spelen voor zijn nieuwe club kan hij dan wel pas vanaf 1 januari 2019. Volgens The Sun wil Real niet wachten tot in januari, maar wil het zich deze zomer al versterken met Neymar. Daarom zou het van plan zijn om een bod van – hou u vast – 350 (!) miljoen euro neer te leggen bij PSG. Kunnen de Fransen dat weigeren?

Poll: Is Neymar dit bedrag waard?

TAGS  I  Neymar  I  PSG  I  Real Madrid  I  Ronaldo

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023