Zo zorgt Neymar ervoor dat Barcelona droomtarget gaat mislopen

Zo zorgt Neymar ervoor dat Barcelona droomtarget gaat mislopen
Woensdag 06 juni 2018 - 16:51   I  

Bij FC Barcelona proberen ze het vertrek van Neymar nog steeds een plaats te geven. De Braziliaanse aanvaller was één van de sterren in Camp Nou, maar verkaste vorige zomer voor 222 miljoen euro naar Paris Saint-Germain. Sindsdien botert het niet bepaald meer tussen Neymar en het Barça-bestuur.

Dat Neymar er nu ook nog eens voor zorgt dat Barcelona naast zijn absoluut droomtarget gaat grijpen, doe de relatie tussen beide partijen uiteraard geen goed. Barça zou zich maar wat graag versterken met Rodrygo, de nieuwste sensatie die het Braziliaanse voetbal rijk is. Eén probleem: de Spanjaarden moet dan wel rond de tafel gaan zitten met Santos, de huidige werkgever van de amper 17-jarige Rodrygo.

Dat is een probleem omdat Santos destijds een rechtszaak aanspande tegen Barcelona. Voorzitter Bruno Peres meent dat hij nog steeds recht heeft op 14,5 miljoen euro als onderdeel van de transfer van Neymar. Barça heeft altijd geweigerd om dat bedrag op te hoesten. Iets wat de Spanjaarden nu zuur zou kunnen opbreken.

50 miljoen

Barcelona zou bereid zijn om 30 miljoen euro te betalen voor Rodrygo, maar bij Santos houden ze het been stijf. De tiener beschikt in zijn contract over een vastgelegde afkoopsom die Europese clubs kunnen activeren. Als een geïnteresseerde club 50 miljoen euro op tafel legt, kan Rodrygo weg. Bij Barça weten ze dan ook wat hen te doen staat. En ondertussen zorgt Neymar er ietwat ongewild voor dat Barça zijn droomtarget gaat mislopen... 

Poll: Zal Barcelona Rodrygo kunnen binnenhalen?

TAGS  I  Neymar  I  Rodrygo  I  Santos  I  Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024