Beerschot Wilrijk komt nu al met gigantische waarschuwing voor KV Mechelen

Beerschot Wilrijk komt nu al met gigantische waarschuwing voor KV Mechelen
Woensdag 06 juni 2018 - 12:55   I  

Het is heel lang een erg onaantrekkelijke competitie geweest, maar stilaan wordt ook 1B interessant om te volgen. Zeker nu volgend seizoen zowel Beerschot Wilrijk als KV Mechelen er het mooie weer zullen proberen maken. Reken daar ook nog OH Leuven en Westerlo bij en je hebt toch al enkele mooie namen om naar uit te kijken.

De ambitie van Beerschot Wilrijk is duidelijk: de promotie vieren volgend seizoen. Daar waren ze dit jaar al dicht bij en volgend seizoen willen ze het helemaal waarmaken. Beerschot Wilrijk haalde met Stijn Vreven al een ambitieuze coach binnen en het zet die ambities ook kracht bij door zich te versterken. 

Maar er komen nog versterkingen bij. Dat liet de club vandaag zelf weten via Twitter. Daarenboven loopt de verkoop van de abonnementen voor volgend seizoen ontzettend vlot. De club heeft nu al drie keer zoveel abonnementen verkochten dan vorig jaar. Dat belooft voor volgend seizoen.

KV Mechelen is gewaarschuwd

KV Mechelen is dus gewaarschuwd, want ook zij willen zo snel mogelijk terug naar 1A. Mechelen heeft zich, net als Beerschot Wilrijk, al kunnen versterken en het belooft dan ook een spannende strijd te worden tussen beide ploegen. Al zijn er uiteraard ook andere ploegen mét ambitie die het beide clubs moeilijk zullen maken volgend seizoen.

Poll: Versiert een van deze twee ploegen de promotie volgend seizoen?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I  KV Mechelen

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024