Topclub meldt zich bij Tottenham: 'Wat moet Dembele kosten?'

Topclub meldt zich bij Tottenham: 'Wat moet Dembele kosten?'
Maandag 04 juni 2018 - 16:54   I  

Mousa Dembele is tot nader order nog steeds een speler van Tottenham Hotspur, maar het is goed mogelijk dat daar komende zomer verandering in komt. Heel wat clubs staan alvast in de rij om zich met de Rode Duivel te versterken.

Het Laatste Nieuws weet dat de Italiaanse topclub Internazionale een oogje heeft op de 30-jarige Dembele. De Belg ligt nog tot de zomer van 2019 onder contract bij Tottenham en kan bijgevolg voor een beperkte som worden weggekocht.

"Inter blijft aan Moussa Dembélé snuffelen. In een meeting in Londen tussen een invloedrijk zaakwaarnemer en een delegatie van de Italiaanse club kwam ook de Rode Duivel ter sprake. Die polste in opdracht van Inter bij Tottenham naar de vraagprijs, maar de Spurs houden het been stijf. ", schrijft de krant.

Of toch naar China?

"Dembélé ligt nog een jaar onder contract op White Hart Lane en weigert voorlopig bij te tekenen. Tottenham wil Dembélé liever houden en zal enkel verkopen bij een lucratief aanbod. Voorzitter Daniel Levy hoopt dat er een Chinese club in de dans springt. Beijing Guoan is al een tijdje geïnteresseerd in onze landgenoot."

Poll: Zal Dembele volgend seizoen nog bij Tottenham spelen?

TAGS  I  Dembele  I  Tottenham  I  Internazionale  I  Rode Duivel

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024