Alderweireld verrast over toekomstige transfer naar Beerschot of Antwerp

Alderweireld verrast over toekomstige transfer naar Beerschot of Antwerp
Zondag 03 juni 2018 - 09:45   I  

Toby Alderweireld maakte al vroeg de overstap naar Nederland en Ajax Amsterdam. Op zijn 15e verruilde de centrale verdediger Beerschot al voor de topclub van onze Noorderburen. Momenteel maakt de Rode Duivel het mooie weer bij Tottenham Hotspur maar Megatoby sluit niet uit ooit terug te keren naar België.

Toby Alderweireld speelde de afgelopen seizoenen op een constant hoog niveau bij Tottenham maar lijkt nu wat naar de achtergrond te zijn verdwenen. Door contractperikelen en een blessure ziet het er naar uit dat Alderweireld op weg is naar een nieuwe club.

Een toekomstige transfer naar Beerschot of Antwerp sluit Alderweireld niet uit. “Zeg nooit nooit. Datzelfde geldt voor een Belgische topclub. Maar ik zit nog niet aan mijn top. Ik kan nog stappen vooruit zetten. Pas daarna valt een terugkeer naar België te overwegen”, aldus de verdediger tegenover De Zondag.

De Rode Duivel toont zijn liefde voor zijn stad met een tattoo van de Antwerpse kathedraal op zijn arm. "Dat zegt iets, hè. (lacht) Ik wou iets typisch van de stad. De kathedraal is toch enorm innemend, die schoonheid en die grootsheid. Maar ik wil dat ook relativeren. Mocht ik op mijn vijftiende niet vertrokken zijn, zou ik misschien niet zo verliefd zijn op mijn stad."

Poll: Naar welke club moet Alderweireld gaan mits hij terugkeert naar België?

TAGS  I  Alderweireld  I  Antwerp  I  Beerschot Wilrijk  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  Tottenham

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024