‘Lewandowski gaat niet naar Real Madrid maar maakt opmerkelijke overstap’

‘Lewandowski gaat niet naar Real Madrid maar maakt opmerkelijke overstap’
Zondag 03 juni 2018 - 08:45   I  

Real Madrid aast al een tijdje op Robert Lewandowski en nadat de Pool met het nieuws naar buiten kwam toe te zijn aan een nieuwe uitdaging zag de Koninklijke zijn kans schoon. De goaltjesdief is echter op weg naar een opmerkelijke andere topclub: Juventus.

Maar eerst wil de club uit Turijn de Argentijnse spits Gonzalo Higuain lozen. Corriero dello Sport meldt dat Higuain door Juventus op de transferlijst is geplaatst. Chelsea en Paris Saint-Germain liggen alvast op de loer voor de man van 90 miljoen euro.

Daarna wil Juve aldus Lewandowski binnenhalen. Eerder liet de zaakwaarnemer van de spits al weten dat de Pool een nieuwe uitdaging nodig heeft. “Robert is van mening dat hij een andere omgeving en een nieuwe prikkel nodig heeft in zijn loopbaan. De clubleiding is op de hoogte”, aldus zaakwaarnemer Zahavi.

Juventus wil zelf niet reageren op de hardnekkige geruchten en wacht tot na het WK. “Na het WK zullen we zien wat er gebeurt.” Lewandowski speelde 195 keer voor Bayern München waarin hij 151 keer de weg naar de netten vond. De Poolse international wordt dan ook gezien als één van de beste spitsen ter wereld.

Poll: Is Juventus een goede club voor Lewandowski?

TAGS  I  Lewandowski  I  Juventus  I  Bayern Munchen  I  Real Madrid  I  Higuain

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024