Filip Joos komt met opvallende vaststelling over Frank Raes en Extra Time

Filip Joos komt met opvallende vaststelling over Frank Raes en Extra Time
Vrijdag 01 juni 2018 - 22:55   I  

Wie Extra Time, zegt Frank Raes en Filip Joos. Het duo is onlosmakelijk verbonden met het programma en het is dan ook de vaste afspraak voor menig voetballiefhebber op maandagavond. Frank Raes is al jaren de moderator van dienst, terwijl Filip Joos voor de scherpe analyses zorgt en tovert met verhalen van weleer.

Beide heren hebben ook nog steeds enorm veel plezier tijdens het maken van het programma. Het lijkt dan ook erg moeilijk om je Extra Time in te beelden zonder een van de twee protagonisten. Voorlopig hoeft dat ook niet, want Filip Joos denkt dat Frank Raes nog een tijdje zal verder blijven presenteren.

"Eerlijk gezegd: ik geloof niet dat hij er echt al mee stopt. Hij mag simpelweg niet, want Extra Time bestaat niet zonder Frank", aldus Filip Joos in de extra editie van Dag Allemaal voor het WK. Voorlopig hoeven we dus nog niet te vrezen.

Nooit ruzie

Beide heren kunnen ook erg goed samenwerken. Ook dat vertelt Joos. "We werken nu al bijna vijftien jaar samen en hadden alleen nog maar aangename discussies. Frank en ik verdelen al jaren matchen onder elkaar zonder dat we daar ooit over moesten bekvechten. Geloof me: dat is vrij uniek in de mediawereld."

Poll: Zou jij Frank Raes missen in Extra Time?

TAGS  I  Extra Time  I  Filip joos  I  Frank Raes

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024